Kontakt

Göteborgskontoret:

Klippan 1C 4tr, 414 51 Göteborg

Tel: 031 - 386 40 40

Stockholmskontoret:

Jungfrugatan 47, 114 44 Stockholm

Tel: 08 - 408 86 565​​

Kungsbackakontoret:

Tel: 0720 - 14 24 75

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by Markus Lindqvist, Boda Redovisning i Göteborg AB

Bokföring

Vi sköter all löpande bokföring såsom leverantörsfakturor, kundfakturor, inbetalningar och utbetalningar. Vi stämmer av Ert bankkonto och bokar in övriga verifikationer såsom kvitton, skatter osv. Vi gör sedan en avstämning och ett månadsbokslut som sedan du som kund får ta del av. Vi använder oss av Fortnox vilket gör det enkelt för Dig som kund att välja hur pass engagerad du ska vara i processen. 

Bokslut & Årsredovisning

Vi granskar och ändrar om din bokföring så den stämmer överens mot korrekta underlag. Processen kräver att kunden tar fram alla underlag som vi kan tänkas behöva. Vi gör sedan en årsredovisning efter lagens konster och regler. 

Lön

Vi administrerar all lön för Ditt företag, det enda du som kund behöver göra är att skicka in underlag till oss, sedan löser vi resten. Allt ifrån avvikelser till utbetalning av lönen. 

Digitalisering

Vi ser över din verksamhet och ser på vilket sätt vi kan effektivisera administrationen och bokföringen. Vi erbjuder kunskap inom system, teknologi och processhantering. 

Skatter

Vi sköter alla skatter och avgifter åt Dig som kund.

Betalning

Vissa kunder vill kunna släppa all administration och vill du även att vi sköter betalningen av leverantörsfakturor, lön och skatter. Det går, beroende på storlek av företaget, genom enstaka betalningar eller betalfiler. 

1 / 1

Please reload

logo-powered-by-ironstone.png